Donkey: Just who are you trying to keep away? Just tell me that, Shrek?
Shrek: Everyone! All right?

Donkey: Hey, what's your problem, Shrek, what you got against the whole world anyway, huh?
Shrek: Look, I'm not the one with the problem, okay? It's the world that seems to have a problem with *me*!



Thursday, August 21, 2008

castrati-ne, castrati-ne...

... sau daca vreti, eutanasieti-ne.

In general si la nivel de principiu, orice practici de genul eugeniei si "purificarilor" de tot soiul imi provoaca o revolta de nedescris. In practica nu voi sustine niciodata asa ceva, pentru ca nu cred ca o instanta umana poate avea competenta de a judeca ce genuri de oameni au dreptul sa se perpetueze, sau, mai rau sa traiasca. In realitate si judecand la cald insa, am momente in care sustin ca un anumit tip de oameni ar trebui, in cel mai fericit caz, castrati. (In cazuri mai nefericite, recomand utilizarea unui cutit de bucatarie cu zimti, bont si ruginit, fara anestezie). Pentru ca nesimtitii nu ar trebui sa aiba dreptul sa procreeze. Nu pentru ca nesimtirea ar fi ereditara, doamne fereste, dar pentru ca se invata.

Timisoara, marti seara. Una bucata sofer cu una bucata atarnache de sex feminin in scaunul pasgerului in una bucata Ferrarri in deplasare cu viteza peste limita legala. Depasire pe linie continua, acrosare masina pe contrasens, s-a dus invartindu-se, izbit doi pietoni pe trotuar, una bucata pieton mort. Fugit de la locul faptei, predat la politie a doua zi. A propos, fac drumul ala dus-intors zilnic intre casa si lucru.

Soferul este medic. Umbla in zvon in targ ca a mai fost oprit de politie pentru depasirea vitezei, i-a injurat, le-a aruncat bani pe jos si a plecat in tromba. Respectivii s-au aplecat sa culeaga banii si... atat. Ca e anecdota sau nu, putin ma intereseaza. Ma intereseaza ca eu nu vreau sa ma aplec in fata unor asemenea deseuri sub-umane. Indraznesc sa afirm ca examenele la medicina le-a luat tot pe euro lu' mama si tata, din care a luat Ferrarri-ul, aceeasi euro care il vor scuti sa infunde puscaria. Domnisoara pasager a declarat ca viteza era legala, ca au acordat prim ajutor si ca au fugit de furia multimii. Martorii zic altceva.

Domnule doctor Adrian Iosif Cocoană, pentru nesimtirea dvs., furia multimii era un bun leac, zic eu. Daca tot vreti sa ne mai murdariti orasul cu existenta dvs. in el, va recomand sa va auto-castrati. Sunt sigur ca domnisoara de alaturi de dvs. va gasi pe altcineva sa o intretina. A propos, vad ca e plina de scrisori de "dragoste" pagina dvs. de pe doctorbun.ro. Sa nu ajungeti cumva pacient din cauza unui 'admirator' mai zelos, in caz ca aveti nesimtirea (si sunt convinsa ca o aveti) sa mai profesati.

Dvs. nu sunteti medic, sunteti un terchea-berchea cu diploma, ca atatia altii pe aceste plaiuri mioritice, sunteti un bataus, un nesimtit cu nesimtirea alimenata de euro. Iar acuma sunteti si un ucigas, unul las pe deasupra. Nu sunteti medic, pentru ca o diploma luata in urma unor examene pe spaga nu va face acest lucru, iar atitudinea dvs. fata de oameni nici atat. Si nu sunteti nici om, pentru ca nu va incadrati de nici o culoare in aceasta definitie. Sunteti un deseu sub-uman si atat.

No comments: